Heja Hälsan!

För dig som är intresserad av din hälsa och som förstår att du själv kan påverka den till stor del genom val du gör i din vardag.
Här skriver jag om enkla knep, goda vanor och en schysst livsstil som gagnar dig och ditt mående - både idag och i morgon.

Jag är Fasteterapeut, Kostrådgivare, Frekvensmedicinsk terapeut, Beteendevetare, Reiki Master, Instruktör i: Medveten Andning, Yoga Nidra, Yin Yoga, Sensing Yoga
och Nirvana Fitness.
Jag har ett stort intresse av hälsa på alla plan: fysisk - psykiskt - emotionellt och spirituellt.

Känn dig varmt välkommen hit!

Ulrika Gabriel

Den andra veckan i Hälsoutmaningen fortsätter med fokus på hur du skapar mer tid för dig genom att rensa i din omgivning

Ulrika Gabriel

Varje vecka får du tips på hur du med enkla medel kan förbättra hälsa och mående. Denna vecka handlar det om att skapa tid och utrymme för dig sj ...

Ulrika Gabriel

Inflammation är vår kropps naturliga försvarsmekanism och en jätteviktig funktion för att kunna stödja oss vid skador och andra hot.

Ulrika Gabriel

Blodcirkulationen har många viktiga funktioner för vår hälsa. Här är några tips på hur du optimerar den för att må bättre och få mer energi.

Ulrika Gabriel

Cellerna jobbar med en rad livsavgörande uppgifter. De har en unik förmåga att självsanera = autofagi, vilket är gynnsamt för hela kroppen.

Ulrika Gabriel

I en vuxen människa finns uppskattningsvis mellan 30 - 40 biljoner celler - alla med viktiga funktioner inom en rad olika områden.

Load more