Fastekurs Steg 1 - Periodisk Fasta

Kom i gång med Periodisk fasta! Genom längre matvila i din vardag ger du kroppen bättre möjlighet till självläkning och viktnedgång.

Periodisk fasta - en ny vana och livsstil

Det fina med den periodiska fastan är att den är både enkel, effektiv och billig.
Ditt största jobb blir att göra rätt förberedelser och vänja kroppen vid de nya matvanorna för att minska risken för att du ska uppleva besvär.
Under kursen får du hjälp på vägen för att det ska gå så smidigt som möjligt. När du väl har hittat till ditt ätfönster (de antal timmar som du äter under) som du önskar hålla dig till kan du vid behov justera för att sedan återgå till dina vardagliga rutiner. Det gör att detta är en hållbar livsstil som är svår att misslyckas med.

Hälsovinster med periodisk fasta

De senaste åren har det forskats en hel del på vad den periodiska fastan kan ge för hälsovinster och nedan är några exempel på vad den kan ge:
Förbättrad hjärt- och kärlhälsa
Förbättrat blodsocker
Minska insulinresisten vilket minskar risken för diabetes typ 2

Främja viktminskning
Minska nivåerna av visceralt fett - fett runt inre organ och i buken.
Minska inflammation
Förbättra hjärnhälsan och minska risken för Alzheimer
Förbättra den hormonella hälsan
Förbättra den cellulära hälsan
Öka livslängdenDu får

Material att läsa
Material att ladda ner/skriva ut
Material att lyssna på

Ingår i kursen

 • Lär dig om periodiska fastans fördelar.
 • Tips på upplägg som passar dig.
 • Förslag på schema för upptrappning.
 • Möjlighet att ställa frågor och få hjälp under kursen.
 • Diskussionsforum

Erfarenheter från tidigare kursdeltagare

ANNA S.: Mina jobbiga svettningar och andra klimakteriebesvär jag kämpat med i över ett år lugnade mirkulöst ner sig som en fin bonuseffekt till att jag tappade de 6 kilona jag önskade bli av med.

L-G: Jag har inte haft karaktär att bli av med min öl-mage, men med det periodiska fastan tyckte jag faktiskt att det var lätt att både äta mindre och bättre. Så nu är jag på god väg.

BEATRICE Z.: Min läkare hade varnat mig för att mitt blodsocker inte såg bra ut. Jag ville inte få diabetes så bestämde mig för att prova periodisk fasta, och faktiskt har den hjälpt mig både att balansera blodsockret och att äta mindre och bättre. Nu ligger jag inte i riskzonen längre!

LENE H: Det jag gillar framför allt med den periodiska fastan är att den är så enkel. Nu har den blivit en helt naturlig del av min vardag och jag känner att jag mår bra av att låta min matsmältning få vila i längre perioder. Tidigare hade jag ofta problem med magen som svällde och gjorde ont. Nu är den betydligt lugnare och jag tål livsmedel som jag tidigare ofta fick problem med.

KURSINNEHÅLL

Kursens pris

 • Engångsbetalning
 • 395 SEK

  Kurs: Fastekurs steg 1 - Periodisk Fasta

  KÖP NU!
 • Främja kroppens inneboende läkande förmåga
 • Skaffa nya och enkla vanor som fungerar i din vardag
 • Periodisk fasta är både hållbart och långsiktigt
 •