✨TRE HÄLSOFÖRDELAR MED VATTENFASTA✨

Vi krånglar ofta till det för mycket i vår "moderna värld" och letar lösningar långt bort när den bästa lösningen ofta redan finns hos oss.

Människan är ibland för komplicerad för sitt eget bästa...
Många gånger söker vi avancerade, besvärliga och kostsamma lösningar på saker när de i själva verket ligger inom räckhåll och dessutom är både enkla och nästan gratis.
Att vattenfasta för att stödja kroppen är ett exempel.

Här är tre av alla de positiva effekter som vattenfasta kan ge:
1. Cellulär Renovering:
Vattenfasta ger dina celler en chans att rensa ut skadliga ämnen och avfallsprodukter. När din kropp inte behöver processa fasta föda, kan den istället fokusera på att rengöra och reparera celler. Det här kan öka din kropps förmåga att återställa sig själv, främja självläkning och en övergripande känsla av vitalitet.

2. Viktminskning och Fettförbränning: Under vattenfastan får din kropp energi genom att bryta ned lagrade fettreserver. Detta kan leda till märkbar viktminskning. Men det handlar inte bara om siffrorna på vågen; din kropp anpassar sig också till att använda fett som bränsle på ett effektivare sätt. Detta kan hjälpa till att förbättra ämnesomsättningen på lång sikt.

3. Mentalt Fokus och Klarhet: Många upplever ökad mental skärpa och fokus under vattenfastan. När kroppen inte längre behöver koncentrera sig på matsmältningen kan hjärnan fungera mer effektivt. Detta kan ge en känsla av mental klarhet och ökad produktivitet.

Kom ihåg att vattenfasta inte är lämpligt för alla och att det är viktigt att genomföra det på ett ansvarsfullt sätt. Det är viktigt att du förbereder dig ordentlig. Jag rekommenderar periodisk fasta och förberedande fasta i form av födofasta samt förfasta.
Beroende på din hälsa och individuella behov kan det vara klokt att rådfråga en läkare eller fasteterapeut.

Jag erbjuder kostnadsfria vägledningssamtal inför fasta och mina fastekurser via BokaDirekt för dig som är intresserad.
BokaDirekt

Kategorier: : Vattenfasta